Arbejdsmiljøkonference 2020

Price:

Description:

Torsdag den 19. november 2020 afholdes AAU’s årlige arbejdsmiljøkonference. I år afholdes arrangementet som en hybrid, dvs. delvist fysisk og delvist virtuelt, som en naturlig følge af corona-situationen og for at begrænse forsamling mest muligt. Konferencen vil have et kortere format, hvor der ikke vil være pause med netværk og sparring.

Tilmeld dig den version af konferencen, som passer dig bedst: Med fysisk fremmøde i Aalborg (hold 1) eller online (hold 2). Brug tilmeldingsformularen nederst på siden.

Trivsel på trods af distance

Forandringer kan påvirke det generelle arbejdsmiljø, den enkeltes trivsel og organisationen som helhed. I år blev vi ramt af corona-krisen, som kom til at påvirke os alle i vores arbejds- og privatliv. Familiemønstrene ændrede sig derhjemme i takt med, at platform, opgaver, kommunikation, møder, kollegafællesskab osv. blev forandret fra den ene dag til den anden. Sammenholdet og tilknytningen til arbejdspladsen blev udfordret, alt imens vi skulle opfinde nye måder at koordinere på, lære de digitale værktøjer at kende på, og være sammen på - trods distance.

Program

Programmet for den delvist virtuelle konference består af to dele:

1. Velkomst og overrækkelse af arbejdsmiljøpokalen v/rektor

Arbejdsmiljøsektionen har i år modtaget rigtig mange indstillinger til dette års arbejdsmiljøpokal, som gives for den ekstraordinære arbejdsmiljømæssige indsats. Derfor bliver der i år gjort noget særligt ud af fejringen af vinder og de øvrige, gode kandidater til prisen.

2. Arbejdsglæde og sammenhold, trods social distance

    v/Jon Kjær Nielsen

Oplæg fra foredragsholder og inspirator Jon Kjær Nielsen over emnet arbejdsglæde og sammenhold, trods social distance. Foredraget vil have fokus på praktiske fifs og værktøjer med det mål for øje at skabe øget arbejdsglæde – alene og sammen med kollegerne. Udgangspunktet i foredraget er et solidt teoretisk grundlag med viden fra den nyeste forskning. Der trækkes bl.a. på psykologi, sociologi, gruppedynamik og hjerneforskning.

Jon Kjær Nielsen er uddannet civilingeniør fra DTU med speciale i ledelses- og organisationsudvikling.

Målgruppe
Hele AAU’s arbejdsmiljøorganisation, samt ledere og andre, der har en rolle i arbejdsmiljøarbejdet på AAU.

Contact:

Questions related to registration:
Tine Corfitsen
tco@adm.aau.dk
Questions related to content:
Henriette Badsberg Jensen
badsberg@adm.aau.dk
 
Number of classes found: 0
agent
Let The agent  notify you when new classes are available.

Aalborg Universitet | Fredrik Bajers Vej 7K | 9100 Aalborg 


Personal data policy
© Plan2learn 3.9.14.2