Arbejdsmiljøkonference 2019

Description:

Torsdag den 21. november 2019 afholdes AAU’s årlige arbejdsmiljøkonference. Temaet for årets konference er ”Det biologiske perspektiv på forudsætningerne for trivsel i forandringer”.

På AAU har vi et kontinuerligt fokus på at skabe et sikkert og sundt fysisk, organisatorisk og socialt arbejdsmiljø.

Forandringer kan imidlertid påvirke det generelle arbejdsmiljø, den enkeltes trivsel og organisationen som helhed. Virkeligheden og verden omkring os er hele tiden i forandring. Det er et faktum og et vilkår, vi ikke kommer uden om, lige fra de små løbende tilpasninger til de store radikale forandringer, som f.eks. større reorganiseringer og tilpasninger af organisationen. Det er omvæltninger, der har betydning for vores hverdag, og dermed har de også stor indflydelse på vores arbejdsmiljø og trivsel helt generelt.

Dagens første tema: Det biologiske perspektiv på forudsætningerne for trivsel i forandringer v/Tue Isaksen

Hvordan lærer vi endnu bedre at forstå reaktioner på forandringer? Det har konferencens hovedtaler cand.psych., forfatter og foredragsholder Tue Isaksen et bud på.

Ved at kombinere filosofi, historie og politik bruger Tue den biologiske vinkel til at beskrive og forstå tendenser, udfordringer og løsninger i såvel vores kultur, som på vores arbejdspladser. Tue bruger ”story telling” til at gøre den komplekse viden nærværende, humoristisk og tilgængelig, og inddrager ofte publikum i fortællingerne.

Efter oplægget har I mulighed for at netværke og idéudveksle med hinanden: Hvordan kan I bruge Tue Isaksens indspark i jeres dagligdag?

Dagens andet tema: Er du stærk nok til dit arbejde? v/Søren Hald

På dagens sidste oplæg skal vi vende blikket imod den mere fysiske side af det gode jobliv, hvor vi skal have fokus på krop og ergonomi.

Bliv klogere på, hvor lidt der faktisk skal til for at komme igennem et arbejdsliv uden smerter og ubehag i kroppen, når vi får besøg af fysioterapeut og arbejdsmiljøkonsulent Søren Hald fra REDMINKROP. Søren har specialiseret sig på området og har de senere år arbejdet med menneskelig adfærd, motivation og forebyggelse.

Som en del af oplægget, bliver du introduceret til elastiktræning, som du aldrig har set/prøvet det før. Du får en fantastisk elastik i gave, som passer til din krop, og adgang til de øvelser, vi benytter på video. Lad dig inspirere og motivere til at gøre en forskel for dig selv - og sammen med dine kolleger.

Målgruppe
Hele AAU’s arbejdsmiljøorganisation, samt ledere og andre der har en rolle i arbejdsmiljøarbejdet på AAU.

Contact:

Questions related to registration:
Karina Bräuner
kb@adm.aau.dk
Questions related to content:
Henriette Badsberg Jensen
badsberg@adm.aau.dk
 
Number of classes found: 0

Aalborg Universitet | Fredrik Bajers Vej 7K | 9100 Aalborg 


Personal data policy
© Plan2learn 3.9.14.1