Åbent SU-kursus via Samarbejdssekretariatet i Århus

Description:

Kurset henvender sig til nyvalgte eller nyere medlemmer, suppleanter, sekretærer samt andre med tilknytning til samarbejdsudvalg eller sammenlagte samarbejds- og arbejdsmiljøudvalg.

Dato:

27. august 2020

Tid:

Kl. 09:00 - 16:00

Tilmeldingsfrist:

13. august 2020 (se tilmelding nederst på siden)

Sted:

Comwell Aarhus
Værkmestervej 2
8000 Aarhus C

Kurset er et åbent kursus for alle ansatte på de danske universiteter og vil blive afholdt i Aarhus. Formålet med kurset er at tilbyde nyvalgte og erfarne medlemmer af samarbejdsudvalget en sektornær uddannelse i samarbejdsaftalen og arbejdssystemet samt mulighed for erfaringsudveksling på tværs af universiteterne.

Gennem kurset bliver du bevist om din rolle som medlem af et samarbejdsudvalg, og du får en grundlæggende forståelse for samarbejdsudvalgets arbejde og opgaver på et universitet. Du får også indblik i samarbejdets muligheder og begrænsninger samt bliver bevidst om de handlinger og indsatser, der kan føre til et bedre samarbejde. Kurset tager afsæt i samarbejdsudvalgets hverdag i universitetsverden og bygger på en høj grad af deltageraktivitet. Der vil være mulighed for at erfaringsudveksle med deltagere fra andre universiteter. Indholdet vil primært have fokus på formålet, de formelle rammer, opgaver og det gode samarbejde i SU.

Undervisningsform
Undervisningen veksler mellem oplæg, gruppeøvelser og dialog i mindre grupper og i plenum.

Program
Program, deltagerliste og praktiske informationer vil blive sendt ud til deltagerne senest 2-3 uger før start.

Arrangør
Samarbejdssekretariatet / Underviser Anders Kragh Moestrup, AU og Pia Lassen, Samarbejdssekretariatet.

Kontaktperson
Stine Vestergaard, HR-afdelingen – tlf. 99403880

Tilmelding
Kurset er arrangeret af Samarbejdssekretariatet og tilmelding finder derfor sted direkte på Samarbejdssekretariatets hjemmeside. Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig her

 
Number of classes found: 0

Aalborg Universitet | Fredrik Bajers Vej 7K | 9100 Aalborg 


Personal data policy
© Plan2learn 3.9.14.2