Basiskursus i uddannelsesledelse ved danske universiteter

Description:

Uddannelsesledere er et centralt omdrejningspunkt for universiteternes pædagogiske kvalitetssikring af uddannelserne og udvikling af nye undervisningsmetoder. Uddannelseslederne befinder sig i et krydspres mellem studerendes forventninger, faglige traditioner og interesser samt uddannelsespolitiske krav.

Som uddannelsesleder er det helt normalt at føle sig udfordret både på en utilstrækkelig fagdidaktisk redskabskasse, og på den organisatoriske placering mellem studerende, kolleger, studieadministration og formel ledelse med forskellige behov og interesser.

Kurset er centreret omkring uddannelsesledelsens kvalitetssikring af uddannelserne, og formålet er at give uddannelseslederne en pædagogisk faglig opkvalificering, således at de pædagogiske tanker i forbindelse med undervisnings- og uddannelsesdesign får et solidt fundament. Desuden vil der blive inddraget mere generisk ledelsestræning i form af procesledelse, der klæder dig på som uddannelsesleder til at håndtere de forskellige ledelsesroller og mange interessenter.

Målgruppe

Kurset er målrettet især ny-udpegede, men også mere erfarne uddannelsesledere ved danske universiteter. Typiske titler er: studieledere, studienævnsformænd, uddannelseskoordinatorer, skoleledere eller viceinstitutledere.

Kursusdage

Forår 2021

  • Formøde i februar (planlægges individuelt) 
  • 8-9. marts 2021 
  • 10-11. maj 2021

Tilmelding skal ske direkte til AEU via dette link

Efterår 2021

  • Formøde i september (planlægges individuelt)
  • 4-5. oktober 2021
  • 22-23. november 2021

Tilmelding skal ske direkte til AEU via dette link

 

 

Contact:

Questions related to registration:
Lone Nielsen
Kursuskoordinator hos AEU
Tlf. 65502277
lonen@sdu.dk
Questions related to content:
Kaveh Shamshiri-Petersen
kasp@adm.aau.dk
 
Number of classes found: 0
agent
Let The agent  notify you when new classes are available.

Aalborg Universitet | Fredrik Bajers Vej 7K | 9100 Aalborg 


Personal data policy
© Plan2learn 3.9.14.2